Transport har en kæmpe indflydelse på verdensøkonomien

1.302

I 2016 var Shanghai verdens travleste containerhavn, som håndterede ikke mindre end 37,13 mio. teu. Havnen havde samme år et overskud på 989,3 mio. dollars. Det sætter lidt i perspektiv, hvor stor en indflydelse, transport har på verdensøkonomien, og hvilken afgørende betydning det har for samhandel på tværs af grænser.

Verden er også blevet en del mindre siden det første dampskib i 1819 tog sin rejse over atlanten fra New York til Liverpool på imponerende 29 dage. På det tidspunkt var det revolutionerende, at man nu kunne komme fra Amerika til England på kun en måned! Og det åbnede helt nye muligheder for samhandel. I dag ville en vare købt i USA den ene dag, kunne være i England dagen efter. Udfordringen er at finde den rigtige form for transport med den rigtige leveringstid, og som koster det, der passer til budgettet.

I takt med at transportbranchen er blevet så kompleks, hurtig og omskiftelig, stiller det også større og større krav til de shipping- og speditionsfirmaer, der skal håndtere det. Det kan derfor godt være en fordel at vælge en erfaren og måske lidt større transportør. En man er sikker på ved, hvad der kræves, og som forstår at tid er penge.

Hecksher, som er Danmarks ældste shippingfirma, blev grundlagt i 1797 og har arbejdet i branchen i 220 år. De ved, hvor vigtigt det er at have de rigtige samarbejdspartnere, og Hecksher har også et af branchens stærkeste netværk, når det kommer til leverandører. De laver løbende kvalitetskontrol for at sikre, at alle led lever op til de standarder, som deres kunder forventer. Hos Hecksher ved man, at når alt kommer til alt, er der 3 ting, der er vigtige for dem og deres kunder: at levere varerne det rigtige sted, til den rigtige tid og den rigtige pris.

Derudover investerer Hecksher løbende i ressourcer og uddannelse for at være på forkant med udviklingen. Det er vigtigt for at fremtidssikre både virksomheden og dens medarbejdere. Hecksher vil være sikker på stadig at være at finde i front, når det kommer til at levere globale transportløsninger om yderlige 220 år.

Se mere om Hecksher her

2 Comments
  1. Birger says

    Fin artikel, men lidt søgt konklusion. Hvis transport ikke havde så stor en indflydelse, så var der bare en anden branche som ville udfylde hullet.

  2. Broyer says

    Svar til Birger: Der er jeg så uening. Hvis vi ikke havde den globale transport, så ville verden helt klart se anderledes ud en den gør i dag.

Leave A Reply

Your email address will not be published.