Lær at håndtere sygefravær

1.530

Håndtering af sygefravær kan være en hård prøvelse. Med lederuddannelser fra MacMann Berg er du altid klædt godt på til at håndtere de udfordringer dagligdagen byder på i større virksomheder eller organisationer. Her får du teori og praksis på blot få dage. Vi specialdesigner endvidere lederuddannelser efter behov.

Lederuddannelse med fokus på fravær

Mange virksomheder må daglige beskæftige sig med tunge opgaver som håndtering af fravær og problematikken med at få en sygdomsramt medarbejder tilbage på bedst mulige måde for alle parter. Hos MacMann Berg tilbyder vi lederuddannelser med strategisk og praktisk indhold, således at du som leder bliver bedst muligt klædt på til opgaven. Med fokus på fravær og ikke mindst forebyggelse af fravær kommer I omkring emner som nærvær og trivsel. Refleksion er omdrejningspunktet for mange af vores uddannelsesforløb, da den pågældende leder altid skal kunne håndtere relations-baserede udfordringer – det være sig relationer mellem kolleger, samarbejdspartnere eller eksterne konsulenter. Vores lederuddannelser byder på Kommunikation- og Konflikthåndtering, personlig og faglig udvikling indenfor relationel ledelse samt et væld af lederuddannelses-relevante emner – herunder kan nævnes håndtering af ansættelsessamtaler, uddannelse af medarbejdere, specialdesignede uddannelser og gruppesamtaler.

Gruppesamtalen som lederuddannelse

Vores anerkendte lederuddannelser byder som tidligere beskrevet på noget så relevant som Gruppesamtalen. Her er der fokus på gruppe- og teamudvikling og relevante samtaler i den forbindelse. Her er metodik et punkt på dagsordenen ligesom der gives grundig feedback på al praksis i undervisningslokalet. Vi tilbyder såvel specialdesignede lederuddannelser samt kurser indenfor et væld af ledelsesrelaterede emner. Vores konsulenter tager gerne en snak omkring muligheder for både enkeltpersoner og virksomheder eller organisationer som ønsker uddannelse af enkelte eller flere medarbejdere. Det være sig såvel for medarbejdere, ledere og konsulenter. Vores lederuddannelser er ikke blot populære for deres sammensætning af ledelsesmæssigt indhold, men i høj grad også for graden af involvering fra underviseres samt øvrige deltageres side. Dette er i høj grad med til at styrke personligt engagement og personrelateret strategiske metodikker, der ofte prøves af i undervisningsforløbet.

Få din lederuddannelse på 12 dage

En lederuddannelse kan erhverves på blot få dage. Her tilbyder vi certificeret lederuddannelse på 12 uddannelsesdage, hvor både teori og praksis er inkluderet. Vi tilbyder tilmed lederuddannelser uden eksamen. Ikke alene er dette en tidsbesparende måde at højne sine ledelsesmæssige kvalifikationer på, det er også uddannelser, hvor der er lagt vægt på refleksion. Strategiske metodik, organisationsudvikling, menneskelige relationer og håndtering af disse samt egen indlevelse er nogle af grundstenene i vores mange spændende lederuddannelser her hos MacMann Berg. I finder vores uddannelser såvel i København som i Århus. Vi tager også gerne ud til virksomheder og organisationer og sammensætter uddannelser, der matcher individuelle behov for virksomheden eller organisationen. Så uanset om du som leder ønsker at blive bedre til at håndtere og forebygge sygefravær, administrere trivsel i organisationen eller få bedre redskaber til gruppesamtaler, ansættelsessamtaler eller blot systemisk ledelse generelt, så står MacMann Berg klar med et væld af relevante lederuddannelser. Vi sikrer os, at I efterfølgende er fuldt ud i stand til at anvende de strategier og metoder, der kan give værdi for jeres virksomhed.

Leave A Reply

Your email address will not be published.