Café Lorentzen – den perfekte søgning på café Horsens

1.276

Du tror det næppe, men online søgning på café Horsens kan tage dig til et så spændende spisested som Café Lorentzen med tremmer og ægte fængselsstemning, rustikke måltider og ikke mindst lækker frisk kaffe på økologiske bønner. Det kan næsten ikke blive bedre. Det skulle da lige være for historien om den lokale Udbryderkonge.

Et rustikt måltid på café i Horsens

Hvornår har du sidst prøvet noget nyt og spændende? Hvornår har du sidst fået en oplevelse, der var lidt ud over det sædvanlige? Det har du nu muligheden for på den populære Café Lorentzen, der er at finde i forbindelse med den velbesøgte SleepIn FÆNGSLET i Horsens. Har du søgt på café Horsens, så bør du uden tvivl give denne udsøgte café et besøg. Stedet har ud over masser af hyggelig stemning også masser af spændende valgmuligheder på menuen. Dette spisested kan give dig en frokost, der ikke alene er tilberedt af friske råvarer, men også serveret med en af de mange lækre kaffevarianter. Her står menuen på flere sorter af friske økologiske kaffebønner og masser af andre spændende drikke. Der kan naturligvis også købes både kage og sødt. Personalet er smilende og bestemt klar til at fortælle dig lidt om dengang Udbryderkongens stak af.

En café i Horsens med masser af historie

Stedet er netop populært for de mange historier om fængslets tidligere indsatte. Har du googlet café Horsens, så bør dette være den næste spændende oplevelse – hvorfor tage på café og få et måltid, når du i stedet kan tage på Café Lorentzen og få et lækkert måltid OG en god historie. Og netop denne kombination af mad og oplevelser har gjort ikke alene denne café i Horsens meget populær hos både danske og udenlandske gæster, men i høj grad også det meget velbesøgte SleepIn FÆNGSLET. Tremmer, nostalgi, historier og muligheden for større og mindre arrangementer med lækkert mad kan være med til at give dig, dine kolleger eller familiemedlemmer en god historie at fortælle videre.

Hold din næste fest i et fængsel

Når du søger efter lokaler til din næste fest eller blot søger på café Horsens, så skriv dig lige bag øret, at det bestemt også er muligt at holde din næste fest, dit næste arrangement eller erhvervsmøde i lokaler i forbindelse med Café Lorentzen. Vi huser gerne din næste fest og mon ikke dine gæster vil finde det både spændende og mindeværdigt at blive inviteret til fest i et fængsel. Kun fantasien sætter grænser, når du arrangerer din næste frokost, holder dit næste arrangement eller holder din næste fest. Her er der i hvert fald rig mulighed for at få en oplevelse lidt ud over det sædvanlige med tremmer, nostalgi og måske en overnatning i en af de 22 fængselsceller, som det tilhørende SleepIn FÆNGLSET har at byde på. Gør din næste frokost eller fest helt uforglemmelig med dette fængselstema. Her er både en på opleveren og ikke mindst atmosfære til masser af stof til eftertanke.

3 Comments
  1. Anne says

    En rigtig hyggelig cafe som min familie og jeg har besøgt flere gange når vi har været i Horsens.

  2. Ava says

    Hyggelig cafe som giver et dejligt pusterum i de fantastiske omgivelser som Fængslet tilbyder.

  3. Etam says

    Den er lukket nu, men der er åbnet en anden i stedet som også er ganske udemærket.

Leave A Reply

Your email address will not be published.