Lad os finde din næste medarbejder

1.784

Bloom har specialiseret sig i headhunting af medarbejdere til virksomheder og organisationer. Vi giver dig og din virksomhed mulighed for hurtigere selektering af egnede kandidater. Vores store branchekendskab og egne emnedatabaser er en medvirkende faktor til hurtig og effektiv udvælgelse af ny medarbejder.

Professionel headhunting sparer tid

Hos Bloom sætter vi en stor ære i professionel headhunting. Vi sørger for, at I hurtigt og effektivt får egnede kandidater. Søger I den perfekte medarbejder, så lad os hjælpe jer med processen. Vi har mere end 10 års erfaring, som I som virksomhed kan drage nytte af. Vi tilbyder landsdækkende service indenfor headhunting og rekruttering, ligesom vi også tilbyder rådgivning indenfor HR-opgaver, karriereskift samt rådgivning til nyuddannede. Vi kan spare jer for masser af tid, når det gælder hele processen i en ansættelse. Alt fra udarbejdelse af jobbeskrivelse, interviews, eventuelle tests, samtaler ad flere omgange samt skriftlig evaluering er en tidstung proces, men vi har stor ekspertise i at eksekvere hele denne proces inden for blot få uger. Inden opstart af vores headhunting, så tager vi naturligvis en snak med jer om netop jeres ønsker og påbegynder derefter vores selektering af egnede kandidater.

Headhunting virksomhed med stor emnebank

Bloom har gennem mere end et årti med headhunting oparbejdet en betydelig emnebank, som I nu som virksomhed har mulighed for at drage nytte af. Vi afsøger emnebanker, databaser samt vores store netværk for egnede kandidater. Dette gøres bl.a. med stor ekspertise inden for branchekendskab. Bloom er medlem af brancher som Dansk Erhverv, Silkeborg Valley, IT Forum m.fl. og er stolte af vores indgående kendskab til bl.a. brancher som medico, IT, elektronik, telecom og nanoteknologi. Vi tilbyder headhunting indenfor alle niveauer. Uanset om det drejer sig om administrative profiler, økonomimedarbejdere, salgs- og marketingsprofiler, IT og højteknologiske profiler eller ledere på alle niveauer, så står Bloom klar til at yde professionel hjælp til netop jeres virksomhed eller organisation.

Garanti for den perfekte medarbejder

Hvis I leder efter den perfekte medarbejder, så tilbyder vi professionel hjælp med garanti. Vores headhunting er vi så stolte af, at vi tilbyder hele 3 måneders garanti i forbindelse med at finde den perfekte medarbejder. Vi sætter også en stor ære i opfølgning i op til 6 måneder efter ansættelsen har fundet sted. Gennem hele processen med headhunting er grundighed og menneskelig kontakt af største betydning for vores succes og dermed jeres succes i valg af rette medarbejder. Vi vægter personlig service højt og sørger for den bedste behandling af alle egnede kandidater under hele forløbet. Vi sørger naturligvis for at alle interviews, screeninger og tests foregår ubesværet og afslutter altid med skriftlig evaluering af den eller de egnede kandidater, således at I til hver en tid kan gøre jer jeres eget indtryk af kandidaten. Lad os spare dig og din virksomhed for tid og ressourcer. Vi finder den perfekte medarbejder til jer inden for blot få uger. Nyd godt at vores store ekspertise og mangeårige erfaring indenfor rekruttering og headhunting. Med Bloom er du sikret professionel service fra start til slut.

1 Comment
  1. Ali says

    Interessant – det vil jeg overveje næste gang jeg skal ansætte en ny medarbejder.

Leave A Reply

Your email address will not be published.