Hvordan kan din virksomhed blive stærkere?

535

Der skal meget til for at skabe en virksomhed, der klarer sig godt. Sandsynligvis er din virksomhed rigtig god på bestemte parametre, men man kan altid udvide sit fokus til andre områder. Har din virksomhed for eksempel det rette image, har I de rette samarbejdspartnere, hvad med jeres sociale kapital, og hvordan har du det selv?

En virksomhed, der fungerer

Der er rigtig mange ting, der skal spille sammen for at køre en rentable forretning. Dette viser sig gang på gang, når virksomheder, som man troede kørte fint, pludselig må dreje nøglen om. Derfor har du forhåbentlig nogle fantastiske medarbejdere eller nogle kollegaer, der er enestående til deres job.

Netop fordi der er så mange ting, der skal være styr på, er det næsten umuligt ikke at have hængepartier. Dette betyder, at det i høj grad er en prioriteringssag, hvad der først skal ordnes, og hvad der måske kan vente med at blive ordnet til næste uge.

Hvordan ser jeres hjemmeside ud?

Når det gælder at have det rette image, kommer det i høj grad an på jeres hjemmeside. Især hvis virksomheden i løbet af dagen er i kontakt med mange private kunder. Dette betyder, at hjemmesiden hele tiden skal opdateres.

På hjemmesiden skal man hurtigt kunne finde den information, som man søger. Hjemmesiden skal være nem at finde rundt på, og det er god idé at have et sted, hvor kunder kan rette henvendelser. Og ikke nok med dette.

Hjemmesiden skal naturligvis også se flot ud. Dette betyder blandt andet, at der skal vælges gode farver, og at der skal være flotte billeder af virksomhedens varer, hvis der sælges et fysisk produkt. Desuden kan det virke godt, hvis kunderne bliver mødt med et professionelt logo.

Hvem arbejder I sammen med?

I en virksomhed er det ikke unormalt at have en eller flere samarbejdspartnere. Et samarbejde skal fungere godt rent kommunikativt, men det er naturligvis også vigtigt, at det kan betale sig kvalitetsmæssigt og økonomisk.

Derfor er det godt sommetider at gå sine aftaler med andre virksomheder efter i sømmene. Det er klart, at det er i alle virksomheders interesse, at de vil klare sig så godt som muligt, og derfor skal du være opmærksom på, at du ikke bliver udnyttet af andre virksomheder, fordi de har mere fokus på deres egen virksomhed, end de har på din.

Social kapital er vigtigt

Skal du kigge på, hvordan din virksomhed bliver stærkere, er det klart, at du også må undersøge, hvordan det går i firmaet internt. En stor social kapital vil sige, at man ved brug af medarbejdernes relationer og ressourcer kan opnå store gevinster i virksomheden. Disse gevinster kan blandt andet være øget trivsel og innovationsevne.

Skal du have en stor social kapital i din virksomhed, kan det anbefales at opsøge kurser omkring netop dette emne. Der kan nemlig være mange nye værktøjer at hente, hvis du blot ved, hvad der skal gøres bedre.

Passer du på dig selv?

Skal din virksomhed bliver stærkere, er det ligeledes vigtigt, at du passer på dig selv. På den måde kan det nemlig blive lettere for dig at træffe de rigtige beslutninger. Naturligvis er det vigtigt at passe på dit fysiske helbred, men dit psykiske helbred er mindst lige så vigtigt.

Vil du indføre en metode til at være bedre mod din hjerne i løbet af hverdagen, bør du holde flere pauser. Det er anbefalet, at man holder en pause på 5 minutter, hver gang der er gået 25 minutter. Efter halvanden time bør man holde en længere pause. Giver du din hjerne denne pause uden arbejde og skærm, får du sandsynligvis lettere ved at træffe gode beslutninger.

Leave A Reply

Your email address will not be published.